Brillen

Brillen in Bommel heeft een uitgebreide assortiment aan brillen. Wij hebben onder andere enkelvoudige, multifocale en leesbrillen in ons assortiment. Onze vakkundige opticiens nemen alle tijd om een bril te vinden die u nodig heeft. Ook vinden wij het belangrijk dat u een bril vindt die bij u past. Loop gerust bij ons binnen en ontdek met uw eigen ogen ons aanbod.

Bekijk hieronder ons uitgebreide assortiment aan brillen

Glazen

Wij hebben glazen op voorraad, waardoor wij gelijk uw bril klaar kunnen maken. Ontdek het juiste brillenglas voor elke situatie.

Welke bril past bij u?

Het juiste advies welke bril het beste bij u past begint vaak bij een oogmeting. Een professionele oogmeting wordt in onze optiekzaak in Zaltbommel uitgevoerd door een gediplomeerde opticien. Heeft u het gevoel dat u steeds slechter ziet? Of bent u benieuwd naar de gezondheid van uw ogen? Tijdens een oogmeting wordt onder andere uw gezichtsscherpte en oogdruk gemeten. De oogmeting geeft uitsluitsel welke kijkoplossing u nodig heeft. Wij adviseren u graag over de diverse mogelijkheden: van het type glas tot aan het montuur.