Contactlenzen

Op zoek naar (nieuwe) contactlenzen? Brillen in Bommel beschikt over een uitgebreid assortiment aan lenzen. Van zachte en harde lenzen tot aan dag- en nachtlenzen. Welke lenzen u ook nodig heeft, Brillen in Bommel beschikt over de beste contactlenzen die helemaal afgestemd zijn op uw kijkgedrag.

Bekijk hieronder ons uitgebreide assortiment aan contactlenzen

Verschillende soorten contactlenzen

Er bestaan diverse soorten lenzen. Vindt u gemak en hygiëne belangrijk? Dan zijn daglenzen een goede keuze. Wilt u overdag geen lenzen dragen? Wij hebben speciale nachtlenzen die uw ogen in de nacht corrigeren, waardoor u de lenzen niet overdag hoeft te dragen. Kortom genoeg keuze, maar wij helpen u graag bij het maken van deze belangrijke beslissing.

Lenzen voor kinderen

Brillen in Bommel heeft ook contactlenzen die geschikt zijn voor kinderen. Bezoek onze optiek met uw zoon en/of dochter om de mogelijkheden te bespreken.

Contactlensspecialist van Zaltbommel

Vraagt u zichzelf af wat voor u de beste contactlenzen zijn? Maak vandaag nog een afspraak met onze contactlensspecialist. Nadat uw ogen zorgvuldig zijn gemeten, adviseert onze specialist u welke type contactlens het beste bij uw ogen en levensstijl past. Maak eenvoudig online of telefonisch een afspraak.