Professionele lenscontrole

Draagt u contactlenzen? Wanneer u lenzen gebruikt is het van belang om uw ogen periodiek te laten controleren door een contactlensspecialist. Wij adviseren lensdragers om elk half jaar hun ogen en lenzen te laten controleren. Lenscontroles zijn bedoeld om te kijken wat de conditie is van de lenzen en uw ogen. Hierdoor kunnen wij eventuele problemen voorkomen, zoals ontstekingen.

Lenzen controleren

Tijdens de lenscontrole wordt er onder andere gekeken naar de sterkte en pasvorm van de contactlenzen, maar er wordt ook gekeken naar de conditie van uw ogen. Zitten uw lenzen niet helemaal goed? Bij de lenscontrole wordt ook gevraagd of uw lenzen nog steeds bevallen en/of er gekeken moet worden naar andere soort lens. Brillen in Bommel beschikt over een ruim assortiment lenzen, waaronder harde, zachte en nachtlenzen. Onze contactlensspecialist is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van lenzen.

Oogmeting in Zaltbommel

Bij Brillen in Bommel in Zaltbommel staan onze gespecialiseerde opticiens voor u klaar. Kom gerust langs voor een uitgebreide oogmeting. Wilt u een afspraak maken? Maak een afspraak online of neem telefonische contact met ons op.

oogmeting_in_zaltbommel_bij_brillen_in_bommel