Professionele oogmeting

Ziet u onscherp als u in de verte kijkt of juist als u iets van dichtbij wilt zien? Of heeft u last van vermoeide ogen na een hele dag werken achter een computerscherm? Dit zijn allemaal redenen om bij Brillen in Bommel een oogmeting te laten doen. Onze gediplomeerde opticiens nemen graag de tijd voor een nauwkeurige oogmeting om vervolgens u te voorzien van een passend kijkadvies.

Innovatiefste oogmeting

Wij maken gebruik van de meest geavanceerde meetinstrumenten van dit moment: de DNEye scanner van Rodenstock. Gedurende de oogmeting worden onder andere de sterkte en oogdruk in kaart gebracht. Hierdoor kunnen wij zien of uw gezichtsvermogen is verbeterd of verslechterd.

Periodieke oogcontrole laten uitvoeren

Wanneer was het voor u de laatste keer dat u uw ogen heeft laten testen? Wij adviseren om periodiek uw ogen te laten opmeten bij een erkende opticien. Door uw ogen periodiek te laten controleren worden oogaandoeningen sneller opgespoord. Hierdoor kan een opticien op tijd handelen als er veranderingen optreden, bijvoorbeeld een correctie van uw sterkte of u doorverwijzen naar een oogarts.

Oogmeting in Zaltbommel

Bij Brillen in Bommel in Zaltbommel staan onze gespecialiseerde opticiens voor u klaar. Kom gerust langs voor een uitgebreide oogmeting. Wilt u een afspraak maken? Maak een afspraak online of neem telefonische contact met ons op.

oogmeting_in_zaltbommel_bij_brillen_in_bommel