Multifocale brillen

Heeft u het gevoel dat u zowel dichtbij als veraf onscherp ziet? Een multifocale bril kan uitkomst bieden. Bij Brillen in Bommel, gevestigd in Zaltbommel, kunt u terecht voor een multifocale bril. Met een multifocale bril kunt u zowel veraf als dichtbij goed zien. Hierdoor hoeft u niet meer te wisselen van bril. Multifocale glazen, ook wel varifocaal genoemd, bevatten in tegenstelling tot enkelvoudige glazen meerdere sterktes in één glas. In de bovenkant van het glas bevindt zich de juiste sterkte om veraf scherp te zien en onderin om van dichtbij beter te kijken. Bij meervoudige glazen is er een vloeiende overgang tussen de twee kijkgedeeltes.

Enkelvoudig of multifocaal?

Of u een enkelvoudige of multifocale bril nodig heeft is afhankelijk van uw oogklachten, leefstijl en benodigde sterkte. Wij adviseren u om allereerst een oogmeting te laten uitvoeren bij een erkende opticien. Uit de oogmeting zal een passend briladvies naar voren komen.

Gespecialiseerd in multifocale brillen

Brillen in Bommel is gespecialiseerd in multifocale brillen. Wij adviseren niet standaard het meest luxe glas, maar kijken naar uw persoonlijke omstandigheden om u de beste kijkoplossing te bieden.

Multifocale bril kopen in Zaltbommel?

Onze specialisten helpen u graag met het uitzoeken van een (nieuwe) multifocale bril. Bezoek onze winkel in Zaltbommel: wij staan altijd voor u klaar om u van persoonlijk advies te voorzien. Maak alvast een afspraak online of telefonisch via het volgende telefoonnummer: 0418 745080.