Over Brillen in Bommel

Brillen in Bommel is geopend op 1 mei 2014 en is de enige zelfstandige en onafhankelijke opticien in Zaltbommel. De winkel wordt geleid door Inge Tibosch en Roy van Lavieren, die ook voor de start van Brillen in Bommel al jaren samenwerkten.

De doelstelling is om Brillen in Bommel synoniem te laten staan voor eerlijk en deskundig advies, uitstekende service en hoogwaardige producten. Om dit te verwezenlijken werkt Brillen in Bommel nauw samen met grote montuurmerken als Etnia, THEO en Lindberg. Of het om gewone brillen of zonnebrillen gaat; samen met u vinden wij nét die andere bril en voorzien wij u van passend advies.

Brillen in Bommel heeft de modernste apparatuur in huis om iedereen het beste kijkcomfort te kunnen garanderen. Zowel op het gebied van brillenglazen als contactlenzen.

Wij zien u graag bij Brillen in Bommel!

Roy van Lavieren

Met onze modernste meetapparatuur zijn wij in staat om verschillende zichtproblemen tijdig op te sporen en in kaart te brengen. Laat u uw ogen regelmatig controleren? Houd uw ogen gezond en kom gerust eens langs!

Inge Tibosch

Ik leer u graag kennen, zodat ik u van passend advies kan voorzien. Samen zoeken wij naar de beste kijkoplossing: een prachtige bril, die uw gezicht laat spreken of een nieuw paar lenzen. Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

Kom bij ons langs

Kom langs en laat u inspireren door onze uitgesproken monturen. Zowel in kleur als in stijl is onze collectie uniek in de Bommelerwaard. Wij nemen dan ook graag de tijd voor u om te komen tot de beste kijkoplossing voor uw ogen.