Autobrillen

In de auto is goed en ontspannen zicht essentieel. Ondervindt u momenteel problemen met uw zicht tijdens het autorijden? De autobrillen waarin de Rodenstock Road- brillenglazen zijn verwerkt zorgen ervoor dat u altijd haarscherp ziet en minder last heeft van verblindende effecten.

Bril voor in de auto

Wanneer u veel onderweg bent, bijvoorbeeld als beroepschauffeur, worden uw ogen de hele dag geconfronteerd met veranderende lichtomstandigheden, verblindingen van koplampen en/of reflecterende wegdekken. Door het dragen van een autobril rijdt u ontspannender en veiliger. Wilt u meer informatie over het dragen van een autobril? Bezoek onze optiek in Zaltbommel en laat u adviseren door één van onze deskundige opticiens. Wij zoeken graag naar de beste kijkoplossing op maat!

Met een autobril veilig de weg op

Onze specialisten helpen u graag met het uitzoeken van een autobril. Bezoek onze winkel in Zaltbommel: wij staan altijd voor u klaar om u van persoonlijk advies te voorzien. Maak alvast een afspraak online of telefonisch via het volgende telefoonnummer: 0418 745080.