Kinderbrillen

De eerste bril voor uw kind is een spannende stap. Dat begrijpen wij als geen ander. Steeds meer kinderen onder de achttien jaar hebben een bril nodig. Een veel voorkomende reden is het langdurig kijken naar verschillende beeldschermen, zoals laptops en mobiele telefoons. Het contant dichtbij kijken zorgt ervoor dat kinderen steeds slechter veraf kunnen zien. Wij hebben voor alle leeftijden een passende kijkoplossing.

Brillen voor kinderen

De meeste kinderbrillen worden geadviseerd op basis van een brilvoorschrift van de oogarts of optometrist. Vervolgens kunt u bij ons terecht om samen met uw zoon of dochter een mooie bril uit te zoeken die bij het karakter van uw kind past. Onze kinderbrillen zijn altijd voorzien van de mooiste dunne glazen inclusief ontspiegeling en hardingslaag.

Specialist in kinderbrillen

Heeft uw zoon of dochter een bril nodig? In onze optiek in Zaltbommel hebben wij kleurrijke, vrolijke en stoere monturen van onder andere Nike, THEO en Lookkino. Maak vandaag nog een afspraak of bezoek onze optiek om in alle rust kinderbrillen te bekijken en uit te proberen. Wij zorgen ervoor dat uw kind zijn of haar bril met plezier draagt en stralend de winkel verlaat.

Kinderbril kopen in Zaltbommel?

Onze specialisten helpen u graag met het uitzoeken van een (nieuwe) bril voor uw zoon of dochter. Bezoek onze winkel in Zaltbommel: wij staan altijd voor u klaar om u van persoonlijk advies te voorzien. Maak alvast een afspraak online of telefonisch via het volgende telefoonnummer: 0418 745080.