Beeldschermbrillen

Zit u voor uw werk veel achter een beeldscherm? Op het werk moeten uw ogen constant zich aanpassen aan verschillende afstanden: van uw computerscherm voor u tot aan uw collega’s die verderop zitten. Het langdurig en intensief kijken naar beeldschermen kan leiden tot slaapproblemen, vermoeide en droge ogen. Met een beeldschermbril met speciale beeldschermglazen kunt u langdurig naar uw beeldscherm kijken terwijl uw ogen meer rust krijgen.

Computerbril biedt uitkomst

De laatste jaren maken wij steeds meer gebruik van elektronische apparaten zoals laptops, mobiele telefoons en tablets. Het blauwe licht dat afkomstig is van deze apparaten zorgt ervoor dat uw slaaphormoon wordt verstoord: u valt moeilijker in slaap. Onze beeldschermglazen neutraliseren het blauwe licht afkomstig van deze apparaten.

Beeldschermbril kopen in Zaltbommel?

Kom langs bij de opticien van Zaltbommel en laat u adviseren of een computerbril iets voor u is. U kunt ook van te voren een afspraak maken met één van onze opticiens. Maak alvast een afspraak online of telefonisch via het volgende telefoonnummer: 0418 745080.