Oogonderzoek Zaltbommel

Bent u benieuwd hoe het gesteld is met de conditie van uw ogen? Of heeft u het gevoel dat uw zicht slechter wordt? Met een nauwkeurige oogmeting door een erkende opticien komt u erachter of u een bril of lenzen nodig heeft. De gediplomeerde opticiens van Brillen in Bommel nemen graag de tijd voor een uitgebreide oogmeting. Wij beschikken over een DNEye scanner waarmee wij eventuele zichtproblemen (vroegtijdig) in kaart kunnen brengen. Vervolgens kunnen wij u de beste kijkoplossing bieden.

Uw ogen controleren

Uit diverse onderzoeken is gebleken dat het risico op oogaandoeningen toeneemt naarmate wij ouder worden. Wij adviseren u om regelmatig een oogonderzoek te laten uitvoeren. Mensen hebben vaak niet in de gaten dat ze slechter beginnen te zien. Aan de hand van een oogmeting kan de aanwezigheid van oogaandoeningen als staar en glaucoom tijdig worden opgespoord. Vervolgens kunnen wij u direct de juiste oogzorg aanbieden. Wanneer heeft u voor het laatst uw ogen laten onderzoeken?

Oogmeting in Zaltbommel

Bij Brillen in Bommel in Zaltbommel staan onze gespecialiseerde opticiens voor u klaar. Kom gerust langs voor een uitgebreide oogmeting. Wilt u een afspraak maken? Maak een afspraak online of neem telefonische contact met ons op.

oogmeting_in_zaltbommel_bij_brillen_in_bommel