Opticien Zaltbommel

Een montuur op maat, een zonnebril op sterkte of de beste contactlenzen voor uw ogen. Brillen in Bommel is al jaren een begrip in de omgeving van Zaltbommel. Wij beschikken over een ruime collectie brillen, zonnebrillen en kinderbrillen: van modieuze en functionele monturen tot aan trendy en klassieke monturen. Onze toegankelijke optiekzaak staat bekend om haar kwalitatief hoogwaardige producten. Wij werken nauw samen met grote merkmonturen als Etnia Barcelona, Götti en Ørgreen.

Lenzen in alle soorten en maten

Wij hebben verschillende soorten contactlenzen om u van scherp zicht te voorzien, bijvoorbeeld zachte en harde lenzen. Aan elke type lens zitten voor- en nadelen verbonden. Bij daglenzen is dagelijkse schoonmaken niet nodig en bij andere soorten contactlenzen juist wel. Bij Brillen in Bommel is altijd een gediplomeerde contactlensspecialist aanwezig die u graag adviseert welke lens het beste bij uw ogen past.

Uw ogen, onze zorg

De basis van elke bril en contactlenzen is een goede oogmeting bij een erkende opticien. Bij Brillen in Bommel wordt er uitsluitend gewerkt met de modernste meetappartuur van dit moment, namelijk de DNEye scanner van Rodenstock. Wij helpen u graag verder met uw zicht!

Bril of lenzen kopen in Zaltbommel?

Onze specialisten helpen u graag met het uitzoeken van een (nieuwe) bril of lenzen. Bezoek onze winkel in Zaltbommel: wij staan altijd voor u klaar om u van persoonlijk advies te voorzien. Maak alvast een afspraak online of telefonisch via het volgende telefoonnummer: 0418 745080.