Merken

In onze optiek in Zaltbommel beschikken wij over een grote collectie merkmonturen die wij regelmatig vernieuwen. Wij bezoeken periodiek vakbeurzen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in de wereld van oogmode. Om hoogwaardige en stijlvolle monturen aan te bieden, werken wij samen met grote montuurmerken als J.F. Rey, Ørgreen, Götti en Etnia. Ook hebben wij prachtige merkmonturen voor kinderen in onze winkel opgenomen van onder andere Lafont, Lookkino, J.F. Rey Kids en Nike.

J.F. Rey

J.F. Rey

De monturen van het merk J.F.Rey staat al jaren bekend om hun exotische kleuren en trendy designs. De brillen worden met de hand gemaakt in de Franse streek Jura en zijn bijna kunstwerken te noemen. De meeste monturen zijn vervaardigd uit acetaat.

Orgreen

Ørgreen

Het Deense brillenmerk Ørgreen Optics staat bekend om haar vakmanschap, bijzondere kleurencombinaties en tijdloze monturen. De monturen van Ørgreen worden gemaakt van hoogstaande materialen die zorgen voor hoge kwaliteit en een comfortabele pasvorm.

Götti

Götti

Brillen van het merk Götti worden gemaakt met de precisie van een Zwitsers uurwerk. De monturen worden vervaardigd uit acetaat en titanium en zijn perfect afgewerkt. Kenmerkend voor de monturen van Götti is de harmonieuze mix van strak, sober en subtiel.

Etnia

Etnia

De brillen van Etnia Barcelona zijn geschikt voor zowel vrouwen als mannen die houden van een casual en moderne stijl. Kenmerkend voor deze monturen is het eigenzinnige kleurgebruik: van neutrale tot uitbundige kleuren.

Lafont

Lafont

In de kinderbrillen collectie van Lafont worden verschillende materialen, kleuren en patronen verwerkt. Met comfortabele pasvormen zorgt het Franse brillenmerk ervoor dat uw kind zijn of haar bril met plezier draagt.

Lookkino

Lookkino

Kinderen houden van vrolijke kleuren en opvallende patronen. De collectie kinderbrillen van het merk Lookkino heeft dit allemaal! Stevige en kleurrijke kinderbrillen voor jongens en meisjes van alle leeftijden.

J.F. Rey

J.F. Rey Kids

Wij hebben prachtige monturen van het merk J.F. Rey Kids opgenomen in onze collectie. De ontwerpers van het merk J.F Rey hebben diverse kindermonturen ontworpen voor zowel kinderen als tieners.

Nike Vision

Nike Vision

De kinderbrillen van het sportmerk Nike zijn speciaal ontworpen voor sportieve en stoere kinderen die veel buitenspelen. De Nike Vision kinderbrillen zijn voorzien van stevige elementen, waardoor de brillen tegen een stootje kunnen.

Kom bij ons langs

Kom langs en laat u inspireren door onze uitgesproken monturen. Zowel in kleur als in stijl is onze collectie uniek in de Bommelerwaard. Wij nemen dan ook graag de tijd voor u om te komen tot de beste kijkoplossing voor uw ogen.