Merken

Brillen in Bommel is trots dat de merken Etnia Barcelona, Götti en Theo Eyewear in het assortiment zijn opgenomen. De drie exclusieve brillenmerken richten zich volledig op hoogwaardige brillen ontwerpen en ontwikkelen. Elke collectie van deze merken bevat een indrukwekkende verscheidenheid aan stijlen, van klassiek tot trendy en kleurrijk, die aansluiten op de wensen van elke klant. Bovendien is de kwaliteit van deze brillen onovertroffen. Wij zijn als opticien er zeker van dat jij als brildrager met een montuur van één van deze merken niet alleen een helder en scherp zicht zal hebben, maar ook kan genieten van een stijlvol en duurzaam montuur.

Etnia

Etnia

De brillen van Etnia Barcelona zijn geschikt voor zowel vrouwen als mannen die houden van een casual en moderne stijl. Kenmerkend voor deze monturen is het eigenzinnige kleurgebruik: van neutrale tot uitbundige kleuren.

Götti

Götti

Brillen van het merk Götti worden gemaakt met de precisie van een Zwitsers uurwerk. De monturen worden vervaardigd uit acetaat en titanium en zijn perfect afgewerkt. Kenmerkend voor de monturen van Götti is de harmonieuze mix van strak, sober en subtiel.

Theo Eyewear

Theo Eyewear is een brillenmerk dat zich onderscheidt door haar unieke en gedurfde ontwerpen. Het merk staat bekend om haar creatieve monturen die een perfecte balans bieden tussen design en comfort. Theo brillen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, waaronder acetaat en roestvrij staal, en worden met de hand gemaakt.

Kom bij ons langs

Kom langs en laat u inspireren door onze uitgesproken monturen. Zowel in kleur als in stijl is onze collectie uniek in de Bommelerwaard. Wij nemen dan ook graag de tijd voor u om te komen tot de beste kijkoplossing voor uw ogen.